Szerződés


Jelen szerződés mely létrejött egyrészről a
Port Kft. 9200 Mosonmagyaróvár Szent István u. 60., továbbiakban mint Szolgáltató
és a szolgáltatásokat igénybe vevő, továbbiakban mint Felhasználó között:

- Jelen szerződés a szolgáltatás a regisztráció idopontjától határozatlan ideig érvényes.

- A szerződést mind az Szolgáltató , mind a Felhasználó minden indoklás nélkül bármikor felmondhatja.

- A Szolgáltató vállalja, hogy a Felhasználó részére a Szolgáltató szerverén ingyenesen biztosít 200 MB tárhelyet.

- A felhasználó oldala a regrisztrációtól a függően felhasználónév.ingyenweb.hu vagy a felhasználónév.ingyennet.hu címen érhető el. A regisztrált oldal elérhető www. -vel és anélkül is.

- A szolgáltatás kizárólag törvény által nem tiltott, a jó erkölcsöt nem sértő és a netikettel összhangban álló tevékenységre használható.

- Tilos a hatályos jogszabályokba ütköző tevékenységet végezni, szerzői és szomszédos jogokat sértő tartalmú anyagot a Szolgáltató szerverén elhelyezni.

- A rendszerben mindenki csak egyszer regisztrálhatja magát.

- Az oldal látogatottságát semmilyen tisztességtelen módon (pl. pop-up), vagy mesterséges úton (rejtett frame, refresh, stb.) nem szabad növelni.

- Ezen ingyenes szolgáltatást a Felhasználó másnak tovább nem értékesítheti.

- Nem megengedett a szerveren olyan nyitó (index) oldal elhelyezése, mely egy másik szolgáltatóhoz irányítja az oldalra látogatót.

- Nem megengedett az ftp jellegű felhasználás, valamint adattárolásra más weblapok háttérforrásaként.

- A szerveren csak csak olyan állományok helyezhetők el, melyek a weboldal szerves részét képezik, és a kezdő index.html lapról hivatkozással elérhetők.

- Tudomásul veszem, hogy a Szolgáltató a weboldalak felett egy külön ablakrészben (keretben) reklámcsíkot jelenít meg, az általa meghatározott tartalommal.

- A reklámcsík eltüntetése, vagy arra irányuló bármilyen kísérlet a regisztráció azonnali törlését vonja maga után.

- A rendelkezésre álló tárhely mérete 200 Mb.

- A feltölthető legnagyobb fájlméret webes felületen 5 Mb.

- Tördelt vagy darabolt állományok feltöltése nem engedélyezett.

- Jelszóval védett állományok feltöltése nem engedélyezett.

- A szerződés automatikusan hatályát veszti, ha a Felhasználó 90 napig nem veszi igénybe a szolgáltatást. (Ha nem frissíti az oldalát, vagy nem lép be az adminisztrációs felületre.)

- Ha a Felhasználó a szerződést megszegi, a regisztrációja és az általa feltöltött fájlok, adatok törlérse kerülnek.

- A regisztráció megszüntetéséről és a tartalom eltávolításáról az üzemeltető sem előre, sem utólag nem köteles értesíteni a Felhasználót.

- Felhasználó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás igénybevételével a Szolgáltatónak, illetve harmadik személyeknek okozott károkért kizárólagos felelősség a Felhasználót terheli.

- A Szolgáltató nem vállal felelősséget az oldalakon elhelyezett információkért, azok helyességéért, vagy valóság tartalmáért. A felhasználók által létrehozott oldalakat a Szolgáltató az adatok nagy mennyisége miatt sem technikailag, sem emberileg nem képes kontrollálni.

-Kijelentem, hogy a hatályos 2001. évi CVIII törvény értelmében egyéni tartalomszolgáltató vagyok.

- Kijelentem, hogy az általam feltöltött adatokért teljes büntetőjogi felelősséggel tartozom.

- Az általam feltöltött adatokból származó esetleges jogi következményekért a Szolgáltatót semmiféle felelősség nem terheli.

- A Szolgátató fenntartja a jogot, hogy a jelen szerződést megszegő, illetve a Szolgáltató érdekeit sértő tartalmat azonnal, előzetes figyelmeztetés nélkül törölje, a felhasználó regisztrációját megszüntesse.

- A Szolgáltató Fenntartja a jogot továbbá arra, hogy a szolgáltatását bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa, szüneteltesse, vagy megszüntesse. Az ebből eredő károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Ha a fenti feltételeket elfogadod, csak akkor kattints a REGISZTRÁCIÓ gombra!